Paranna suhdettasi koiraan

Koiran ja omistajan suhde on kaiken muun tekemisen perusta. Jos suhde on kunnossa, helpottuvat monet arjen asiat koiran tottelevaisuuskoulutuksesta lähtien. Koira, jolla on hyvä suhde omistajaansa, tekee mielellään asioita tämän kanssa. Avainsana on luottamus.

Suhteen parantamiseksi ei tarvitse keksiä kikkakuutosia tai hakea kuuta taivaalta. Koiran kanssa vietetty aika sitävastoin on tärkeää. Löytyiskö arjestasi pikkuhommia, johon voisit ottaa koiran mukaan? Apulainen on mielissään vaikka roskapussin viemisestä tai puutarhatöiden valvonnasta.

Puutarhahommien valvonta on tärkeä homma.
Puutarhatöiden valvonta on tärkeä homma.

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Paranna suhdettasi koiraan

  1. Roskapussin vienti on meillä mieleinen puuha. Toinen kiva juttu on kynttilän vieminen
    illalla pihalyhtyyn. Nyt täytyy miettiä mitä muuta voisi keksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *