Päivi

sukukokouksessa

Olen Päivi, nelkytplus-ikäinen monialaosaaja. Aikaisemmassa elämässäni olen opiskellut hieman reilut pari yliopistotutkintoa, työskennellyt mm. tavaratalon kassalla ja asiakaspalvelussa, kemian laboratoriossa, myyjänä, opintoneuvojana, opettajana, sisällöntuottajana, verkkosivujen ylläpitäjänä, kirjanpitäjänä ja taloushallinnon asiantuntijatehtävissä. Työ tekijäänsä opettaa, siksi osaan monia erilaisia asioita.

Kohtaamiset ihmisten kanssa ovat hetkiä, joissa koen olevani omimmillani. Tunnen  suurta kiitollisuutta siitä, että maailman tuulet ovat puhaltaneet vuosien varrella niin monesta suunnasta. Jos elämäasennettani pitäisi kuvata yhdellä sanalla, olisi se ehdottomasti positiivisuus. Murehtimalla asiat eivät muutu, mutta positiivinen asenne muuttaa elämänlaatua.

Nykyinen arkeni koostuu elämäntavaksi muodostuneesta koiraharrastuksesta sekä monista mahdollisista ja mahdottomista yrittäjän arkeen kuuluvista tehtävistä. Viime aikoina on tuntunut kieltämättä siltä, että nimenomaan nuo mahdottomat asiat ovat alkaneet pikkuhiljaa toteutua. Niinkuin nyt esimerkiksi tämä blogi.

Rakastan kirjoittamista. Kirjoitan mielelläni artikkeleita erilaisiin julkaisuihin ja muihin paikkoihin. Kykyni ilmaista asioita kirjainjonoja asettelemalla on saanut siinä määrin positiivista palautetta, että olen alkanut uskoa kykyihini myös kirjoittajana. Moni ystäväni, yhteistyökumppanini ja asiakkaani on esittänyt ääneen toiveensa, että jakaisin osaamistani ja ajatuksiani blogin kautta. Kiitän monista rohkaisuistanne, toiveenne on kuultu.

Jos haluat tietää minusta lisää, lue kouluttajaesittelyni.